Om Meg

Om meg

Fotballspiller i Stabæk hvor jeg kombinerer spill med idrettspsykologistudier, egne prosjekter, foredrag og ikke minst mental trening og veiledning av spillere fra ulike nivåer. Hvis du har lyst å spørre meg om noe lover jeg å besvare både store og små spørsmål på kontakt@yawamankwah.no

Hører fra deg!

Utdaning

Mitt forhold til mental trening

Hvorfor klarer noen gang på gang å få maks ut av sitt potensiale, mens andre bare en sjelden gang innimellom klarer å vise hva de er god for?

I løpet av min egen karriere har jeg blitt mer og mer bevisst på det mentale, og hvordan måten jeg tenker på kan hjelpe meg til å prestere på mitt aller beste regelmessig i trening, i kamp, og faktisk også ellers i livet. Jeg benyttet selv en mental trener under mitt opphold i Danmark (Martin Langgangergaard, tidligere mentaltrener i Molde og RBK, nå i FC København) og følte at dette hjalp meg å ta mitt spill og min tankegang til et nytt nivå.

Videre utdanning innenfor mental trening og idrettpsykologi har hjulpet meg til å bedre forstå hvorfor vi tenker, føler og handler som vi gjør, og hva som er avgjørende for å prestere på sitt beste samtidig som du har det gøy med det du driver med.

Målet med denne siden og mitt videre arbeid er å kunne bruke min kombinasjon av praktisk erfaring og teoretisk kunnskap til å hjelpe andre spillere å spille på sitt beste og nå sine mål.

Jeg har ikke noe tro på å overkomplisere det jeg snakker om, det er viktig at det er lett å forstå og ikke minst lett å bruke!

Fotballkarriere

Født (1988) og oppvokst på Ulsmåg i Bergen og har spilt fotball så lenge jeg kan huske.

Gikk hele stigen fra mitt første lag, Fana Vega, som 7-åring til Fana sitt A-lag i 2 divisjon. Deretter gikk veien videre til større utfordringer i Brann, hvor jeg fikk min Eliteseriedebut i 2008. Etter noen lærerike år i Brann dro jeg videre til Sandefjord i 2012 og ble der i 4 år, hvor høydepunktet var opprykk til Eliteserien i 2014.

Dessverre pådro jeg meg en alvorlig kneskade like før kontrakten min med Sandefjord gikk ut i 2015 og måtte ta den tunge veien ned til bunnen av 2 divisjon hvor jeg spilte og jobbet i administrasjonen for FK Tønsberg. Med mye hardt arbeid og litt tilfeldigheter havnet jeg i danske Hobro IK hvor jeg fikk være med å bidra til ett opprykk og to sesonger i Superligaen.

Sommeren 2019 vendte jeg tilbake til Norge, Oslo, Stabæk og fotball på Nadderud.

Registrer deg for nyhetsbrevet mitt