Foredrag

Gjør tankene dine til din konkurransefordel

Effektiv formidling av prestasjonspsykologiske prinsipper og erfaringer er essensen av mitt foredrag «Gjør tankene dine til din konkurransefordel». Jeg er ikke glad i verken fjas, lite konkrete klisjeer eller amerikanske quotes, heller er tanken bak dette foredraget:

«Hva er det mest verdifulle jeg kan lære bort og hvor effektivt kan jeg formidle det?»

Dette er for deg eller dere som lever av å levere. Konkurranse, høyt tempo og målbare resultater. Hvis det er elementer som kjennetegner din arbeidsplass kan jeg garantere at mitt foredrag kommer til å treffe deg.

Alt sammen er fundert i forskning, fordi det er viktig for meg at den kunnskapen jeg formidler står fjellstøtt faglig. Samtidig som det er fargelagt med egne historier og erfaringer, fordi jeg kun kan gå 100% god for prinsipper som jeg selv har erfart at holder vann i praksis og ikke bare i lærebøkene. Også kanskje aller viktigst: det er konkret. Konkrete øvelser, tenkemåter og verktøy. Alle som har vært tilstede skal gå fra foredraget med noe håndfast og konkret de kan bruke videre i sin arbeidshverdag.

I fotball er målet med all type trening, teknisk, taktisk, mentalt og fysisk, å få en konkurransefordel. Målet med dette foredraget er utvilsomt at de som er med skal bli påvirket på en måte som gir de en konkurransefordel!

Booking: kontakt@yawamankwah.no

Sagt om foredraget