Podcast

"Det som foregår inni hodet er avgjørende for det som skjer ute på banen."

Hvis du er enig i det er dette en podcast for deg.
Jeg fikk ideen til denne podcasten for over 3 år siden. Å formidle mine tanker om fotballpsykologi skriftlig, gjennom kronikker, sosiale medier og blogginnlegg var første skritt. Men lyd er et medium som ofte treffer enda bedre, spesielt til historiefortelling.

Og historier er en viktig del av denne podcasten. Istedenfor å diskutere tørre teorier og begreper, bygger vi hver episode rundt en historie gjesten kommer med som relaterer seg til det mentale. På den måten er det lettere å sette seg inn i det som blir sagt og det får større overføringsverdi til deg som hører på.

Med meg på laget som medvert har jeg idrettspsykolog, foredragsholder og forfatter Henrik Herrebrøden.

Hva skal du sitte igjen med?

Hovedmålet med Fotballhode er at du som hører på kan ta med deg noe av det du hører inn i ditt eget liv. Når gjesten i første episode Espen, forteller om det å få gjennombruddet sitt på toppnivå spolert av en alvorlig kreftsykdom, eller når han forteller om sitt comeback for Ullern, så handler ikke det om 4-3-3 eller expected goals. Når Emil Bohinen forteller om hvordan han håndterer store anledninger, Hugo Vetlesen om den mentale koden han måtte knekke for å kunne bli årets spiller i Eliteserien eller når Molde sin sjefsspeider John Vik forklarer hvordan han klarer å se hvem som kommer til å lykkes, og hva han tenkte første gang han speidet Erling Braut Haaland, så er det deler av disse historiene som nettopp du kan få noe ut av. Lite svulstige fagterminologier og latinske uttrykk, mye genuine samtaler og eksempler som mange kan kjenne seg igjen i.

Fotballhode er tilgjengelig alle steder du hører podcast.

God lytting!

Sagt om podcasten